i LUV u, u LUV me

collage491.jpg

Umar da bleh berjln steadily. Berkat xputus asa bertatih ms raya baru nie. La ni, jarang da la nk nmpk dia merangkak unless dia betul2 nk cepat. Tapi sejak da pndai berjln nie, punyelah payah nk amek gambo dia. Asek nk bergerak jer. Plak tu da pndai nk rebut kamera dr tgn. Susah sgt sgt sgt.

 

Umar klu berjln, suka sgt wat gaya jari dia cam gamba ats nie (Kaka, player Brazil). Awal2 berkwn dgn chor dulu, slalu dia gelar dirinye terel cam Pires (x-Gunners). Bila Pires tukar kelab, tukar pd Kaka plak. Kebetulan plak sama gaya cam ikon abahnye.

 

 collage51.jpg

Advertisements

October 23, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment

SELAMAT HARI RAYA

& MAAF ZAHIR BATIN

Dari:

Keluarga Umar

October 4, 2007 Posted by | Uncategorized | 1 Comment

His first…

collage46.jpgdid discover 2 things yesterday bout lil ah-ho.

FIRST. his 1st tooth. fr upper right. no wonder he looovvveees to bite my finger nowadays. pantang lepa, mesti dia tarik jari msk mulut. never worried b4 sbb kompem sgt xsakit. tp semlm, tetiba rasa ada bende tajam. cek punye cek, tu dia elok jer nmpk putih kat gusi.

SECOND. his 1st steps. he stood up and walked 2steps towards me. my mum saw it. dua2 terkejut. hehehe. then later, ngan paksu dia plak. berdiri & berjln beberapa langkah ke meja. pity chor xdpt witness step2 umar nie. most of the the time dia berbaring dlm bilik.

oh yea, chor kena selsema & batuk berkahak sepjg wkends baru nie. & to make it worst, mlm ahad tu penat dia mai. last time dia kena penat ni like a yr ago rsnye. disbbkan dia sygkn posenye, dia xmo p klinik ahad siang tuh smpi lah selepas isyak mlm td. s xpected kena mrh ngan doc. lama giler dia dlm bilik doc sbb kena sedut gas utk lancarkn breath dia blk.

tp dlm xlarat dia siang hari tuh, bila aku kata nk p ampang point. dia nk ikut p jugak. nk teman la konon. sudahnye, jln sikit, dia mntk stop kejap utk dia curik nafas. last2 dia surrender. dia carik port utk duduk & aku, dia lepaskn merayap dlm tmpt tuh. bila da siap sume baru dia ikut blk ke kereta.

lahaaaaiii, ni lah dia klu degil. org suh p klinik xmahu. syg pose katanya. sudahnye berbuka semlm pun dia xmampu nk join kami2 berborak. itupun setakat minum air & sepiring kuih jer. yg lain2 dia mmg xboleh. penat!!

tu lah dia kisah 2 hero aku nie. sib baik masa hero besar tu meragam, hero kecik behaved so well. klu idak, sape yg penat? heroin ni jugak la nmpknye…

October 1, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment