i LUV u, u LUV me

collage231.jpghuiii. lamanye xupdate. bz ya amat lately nie. inipun ada lah surut skek2 tahap kebzan tuh. ngan myskillnye. ngan auditnye. ngan bengkel sini sinun. blk umah pun asek lewat jer. tp, dlm sibuk2 tuh, sempatlah berholiday ngan 2 heroes tuh.

ke langkawi for 4d3n. ni kire 1st flight trip ngan umar. saspen gak sebelum naik. kotlah dia nk memberontak sepjg trip tuh. tp alhamdulillah. anak ummie ni mmg baik. xde karenah lnsg. ms ditinggal ngan abah dia kat bilik otel, kejenye tido jer. agaknye sbb dok dlm aircond sepjg masa kot.

masa tour island, dpt plak teksi yg xberair-cond (hampeh sungguh !). umar maintain tenang jer. leh tido lg.

kat cable car, ms tgh nunggu tuh, pakcik teksi kami sibuk nk dukung umar. dia xde anak lelaki. berkenan betul dia kat umar. siap dok ckp kat hero kenit tuh, “jadik anak langkawi naa. leh jln2 ngan pacik“. sengih je la umar tuh.

later dtglah couple nie. dok agah2 umar dr jauh. bila umar dok sengih2, depa mai lebih dekat. mntk nk dukung umar dr pacik teksi tuh. aku ngan hubby dok monitor dr jauh je lah. abih kat couple tuh, dtg plak sorg dua lg nk dukung umar. amboiii! jd perhatian betul hero kenit nie. pantang diagah, dia gelak sungguh2. sape la xterpikat. yg couple td tuh, wifenye smpi nangis2 dpt dukung umar. dia kata dia rindu kat anak dia kat kl. da 2 minggu mai kursus di langkawi. bwk husband jer. anak2 tinggal ngan makpak. alahaiiii. sedihnye!..:(

oh yea. yg sadisnye. dlm dok nunggu turn nk naik cable car tuh, dpt biter kata depa nk stop operation psl cuaca xelok. hampeh tul la. buang masa je kami kat situ. da fedup terus mntk pacik tu bwk kami ke underwater world. oklah tmpt ni. tp cam xberbaloi ngan rege 28 utk msk tuh. umar njoy tgk ikan2 especially yg warna warni tuh.

abih kat underwater world, terus ke airport utk flight blk kol 540 ptg. bila plane gerak jer, umar terus lentok kat riba abah dia. elok2 mendarat je dia jaga blk. aduhaiii, senangnye berjln ngan anak kecik sorg nie. xperlu risau pape.

oleh sbb itu, terpklah di pkran kami suami isteri utk berholiday lg next time. kali ni mgkn ke tmpt yg jauh skek. visiting alya maybe..ehem ehem…….hehehehe

Advertisements

April 27, 2007 Posted by | Uncategorized | 2 Comments