i LUV u, u LUV me

collage11.jpg1st time jatuh katil, menangis xingat. Smpi hubby yg tido kat hall pun bleh terjaga & berkejar msk bilik. 2nd time jatuh, pg td, member da selamba. Bunyi ek ek je suh angkat dia blk. Adoilaaa. Seriau tul aku tgk kelasakan Umar skrg nie.

Ptg semlm masa meniarap dia da mula angkat2 bontot plak. Comeiii plak nmpk montot dempol2 tuh terangkat2. Kekekeke. Nmpk mcm nk dpt skill baru lg nie. Huh. Bertambah2 lasak la nmpknye dak sorg nie.

March 20, 2007 Posted by | Uncategorized | 2 Comments

collage20.jpgmlm ni nk bwk Umar jab utk 4months. suspen giler nk tau berat terkini dia. plus nk tanya doc nape sejak dia da baik dr selsema & batuk nie, tido mlm dia kdg2 berbunyi cam adult yg snoring nie. isk. risau lak aku. harapnye nothing bad la.

oh yea, rsnye Umar da mula kenal org la. semenjak dua menjak nie, every morning ms passingkn dia pd kakak pengasuh tuh, muka asek monyok jer. agah la camne pun, muka toye jer. pndg aku semcm plak tuh. xmcm awal2 dulu. bila passkn aje, dia tersengih2 pd org yg agah dia. bila ptg2 plak, dia nmpk je aku, terloncat2 nk suh aku dukung. cam xsabar2 gituh.

da nk bermula ke episod nangis2 bila kena tinggal pg2 nie? halamak…..

March 16, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment

collage19.jpgBwk Umar ke klinik mlm td. Batuk & selsemanye nmpk mcm da ok. Tp risau punye psl, bwk jugak dia ke klinik. Procedure pertama, timbang berat bdn. Bila ditgk2 kat scale, eh, naik 200g jer! 2x kami letak Umar ats mesin tuh. Ehmmm…

121106 : 3.3kg

211206 : 4.5kg (+1.2kg)

130107 : 5.4kg (0.9kg)

170207 : 6.3kg (0.9kg)

050307 : 6.5kg (0.2kg in 2 wks time?)

Ehmmm. Wonder kami sebentar. Bila tanya doc, dia kata ok jer tuh. belum sebulan lg. tmbh dia xsihat beberapa hari ni kan? aku sndiri ngaku yg sejak kena batuk ngan seme2 (bak kata shekin), Umar susah na nk concentrate msa menyusu. slalu kejap2 jer. then batuk. lnsg xmo sambung da nyusu. mulut xsedap kot. pastu dia skrg ni da xbyk tido. pengasuh dia sndiri ckp gituh.

Akal da makin berkembang. Ingat nk main je la tuh. Cam la ni, asal boleh asek nk meniarap jer. Blom lg ada skill menyusur lantai tuh.

Alaaahhh, sure xbooolllaattt lg anak ummie ni nnt. Kena pulun kissing his chubby cheeks la nmpknye. Nnt windduuu…

March 6, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment

collage183.jpgUmar byk merengek sepjg weekends lepas nie. Alkisah budak xsedap bdn. 1st time dia kena batuk & selsema. Berjangkit dr pengasuh dia. Anak2 pengasuh pun turut berjangkit dr ibu dia gak. Alahai…

Bila idung xsedap. Minum susu pun asek terbantut2. Isap kejap. Nangis kejap. Bila hubby dukung, terus lentok. Then tido dlm 20 minit, terjaga blk. Merengek blk. Adoilllaaa. Sib baik hubby xde keje luar wkends nie. Leh takeover jaga Umar bila aku nk bersilat kat dapo.

Btw, Umar da bleh meniarap la ni. Sebelum ni byk kali da dia cuba tp xbleh2 gak. Montot berat kot masa tuh. Plus slalu terkepit tgn dia tuh. Tp bebaru nie, he made it on his own. Slalu makpak dia yg sibuk dok push2 bdn tuh. Maka, bertambah mudah la proses nkBF dia sambil baring. Instead of hanya pusingkn kepala je, he can now terus ngiring je ms nk ngisap. Comel sgt tgk bdn dempol2 tuh mengiring. Rs nk tepuk2 sokmo montot dia tuh. Hehehehe.

March 5, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment