i LUV u, u LUV me

selama ni aku wonder sgt2 kenapa bila msk @ kuar je dr watson, scan mc dia suka nau nk berbunyi. bukan takat kat watson, klu p sogo ke, giant ke mesti mc tu nk berbunyi bila aku pass by. geram tau bila jd tumpuan org nie. aku xbwk lari brg2 kedai tau. selalunye bila jd gini, aku menonong je jln. buat xreti sbb da slalu sgt terkena gituh. pedulik la org nk pndg ke ape ke. janji, gua innocent. ūüėČ

but last wk, masa ke giant membeli brg2 dapo ngan chor, guard tu tahan aku bila scan mc tu berbunyi. asking to look at d receipt n things i bought bla2. suddenly he asked 4 my wallet. cek2 tp xde mende yg suspicious pun. then dia btau, “scan mc ni berbunyi klu kita ada carry bar code yg masih aktif ke mana2

“ook.”

“nnt blk sy cek blk wallet ni kot ada barcode tu ke. tima kasih ek”

blk tu, aku gode2 wallet sndri. hah, i found d culprit! a very small plastic mat’l with printed barcode on it. siap ada gambo mcm no pick pocket gituh. ehmm, i wonder napelah bende tu ada kat celah2 wallet tuh. mmg menyusahkan org sungguh.

esoknye, aku try test tgk p msk ke watson. kebetulan chor’s vit da abih, mmg cantik sgt la timing nk test bunyi ke idak tu. A’AH la. kompem lps aku buang barcode tuh, no more bip! bip! sound bila aku lalu scan mc tuh.

ish. shelama ni aku dok shalahkn hp ku. rupenye shilap walletku.

 

p.s: umar nye s sounds like shila majid nye s. dia sebut shushu utk susu. hahaha

September 16, 2008 Posted by | Uncategorized | 3 Comments

setakat bulan pose nie..this wk baru msk opis semula selepas 2 minggu outstation..outstation dkt ngan umah plak tuh..amatlah terasa syoknye!

senin lps ke opis drive sndiri..ngantuk nye psl + damn bored kat opis..merayap ke alaman*a..after lunch time ok..bkn during lunch time..otw back 2 opis (around 3 gituh) plak..chor sms kata dia da smpi umah..oppsss..xleh jd nie..instead of went back to opis..i drove back to sban..hehehe..adoiiii..ngantuk ms dtg opis n blk umah toksah ckp aa..ngantuk gilerrrrrr

so yesterday, i took a bus to opis..waaahh..syoknye dpt tido otw¬† tuh…tau2 je da smpi destinasi..akan tetapi..the fact that i’ve to walk from guardhse ke d4 tuh sgt2 menggusarkan hati..terasa sgt jauh dgn keadaan diri skrg nie..mmg xdpt pretend macho lg..:(

nk xnak..mmg kena drive sndiri jugak..so aku btau chor..smpi la aku cuti utk deliver..aku nk drive sndiri..tolak kali campur bahagi..xlama mana pun dah..cuma satu je masalah la nie..camne la nk ilangkn ngantuk masa driving ni ek? melampau2 rs nk tido dlm bln pose nie..

p/s: aku sepatutnye berada dlm bilik meeting skrg nie..tp 5 minit dok dlm tu td da tersengguk2, aku decide utk kuar n blk ke cubicle sndiri..dok dpn pc ni kurg skek rs ngantuknye..but still im sleepy..help me,pls!

September 10, 2008 Posted by | Uncategorized | 2 Comments

feel like updating somethin tapiiiii MALAS nk mengarang cerite…

nanti2 laa..

bz..penat..

September 8, 2008 Posted by | Uncategorized | Leave a comment