i LUV u, u LUV me

semenjak dua menjak ni sedikit sibuk. 2 minggu sudah keje luar. sonok sbb dkt sesgt ngan umah. smpat sambil keje sambil monitor ape yg patut. kemudian, seminggu ni blk semula ke opis. setelkn ape yg patut. ape yg pending. ape yg urgent. minggu depan, seminggu lg keje luar. kurang sonok sbb xdapek yg dkt sesgt ngan umah dek arahan terkini. tp oklah masih dlm lingkungan n9 jugak. harapnye masih boleh monitor keje2 yg patut utk stage seterusnye.

oh yea. tujuan menulis bukan nk citer psl di atas benarnye. nk citer psl bende lain. ONLINE SHOPPING. dulu da slowdown. tp semenjak dua menjak ni da galak blk. adoiiii!!

chor mesti pening ngan aku. tiap hari ada je notis dr pos msia suh amek brg kat pos opis. kekeke. mangsa kena p amek brg2 tu dah tentu2nye dia. tu psl dia pening. nk xnak, kena kumpulkn sume notis2 tu n p collect one fine day nnt. hehehe. to list down brg yg aku tunggu2:

parcel from US+parcel from PJ+parcel from Tganu+parcel from KK

sume ni patut smpi dlm minggu ni. sebelum ni aku pkai alamat opis klu beli brg online. so xde masalah kena p amek kat pos opis ke ape ke. tau2 je brg tu da ada ats meja. tp lately ni xlarat la nk angkut brg2 tu blk. lg2 la ni aku rajin nk naik bas ke tmpt keje. selagi bleh berlenggang, berlenggang la.

actually ada lg bende lain yg aku tgh aim. tp tgh menahan nafsu dulu. kang ada org bising w/pun secara zahirnya dia bg greenlite masa aku mntk izin ari tuh tp yakin sgt klu da slalu sgt, xlama lg tukar terus kpd redlite. ntahla. mcm musim plak. nak2 bila nk menyambut org baru nie, sng dpt beli online je. tmbh plak web2 berkaitan tgh wat sale la nie. worth it beli online jer. kdg2 mencari kt kedai luar pun lom tentu jupe.

cam semlm. beria merayap nk mencarik satu bende alah ni. sudahnye xjupe. yg ada pun mahal. last2 blk opis tgk dlm website nie, murah bangat n item ni on sale beb! grab la jwbnye.

mudah betul kehidupan ek. hehehe. janji sediakn ongkos jer.

August 6, 2008 Posted by | Uncategorized | Leave a comment