i LUV u, u LUV me

his bday

semlm bday abah eh. aku xbuat ape pun melainkn buat simple kad & dlm kad tu adalah ucapan skek. ucapan dlm kad tu ditulis besar-besar dan simple je ejaan nye. smpi je umah ptg semlm, aku pass kad ni pada Umar n asked him to read the content inside. alang-alang da bleh membaca ni, buli skek suh baca kad.

satu-satu la dia membaca perkataan dlm tuh. kekeke. da abih baca, Umar tanya aku, “Ummie wat kek ape utk abah?”

ewah. bday abah dia, dia plak yg request kek.

bona eh da buat pun kek sabtu lepas. celebrate skali ngan emak a.k.a. nenek ampang. mlm tu me hosted a simple family dinner. Umar je xperasan sbb sgt sgt sgt leka bermain ngan shekin n alinye. mkn pun xingat lnsg. esok pgnye bgn dgn perut yg da msk angin. huhuhu.

strawberry cotton soft cake wit low fat cream cheese & grated cheddar cheese topping

p/s: baru jupe low fat cream cheese brand philadelphia di pasaran. oklah tuh. idak rs bersalah sgt nk mkn cheese cake slalu.

 

 

 

Advertisements

February 22, 2012 Posted by | Uncategorized | Leave a comment