i LUV u, u LUV me

Beza? Mmg berbeza

Citer basi – Umar’s Graduation Ceremony day.

Sangat berbeza Umar hari itu (Nov 2011) dan Umar dulu (Mac 2011).

Mac dulu, masa Tcs-Parents day, Umar kena perform gini gak la – choir budak 5thn. Masa tu nampak sangat mukanya yang agak terkejut dan cuak masa kena perform dpn parents. Mgkn sbb masa practice, nyanyi2 dlm kelas dgn tc2 jer. Dia xexpect pun kena berdiri dpn org ramai (dia berdiri plg depan n plg tgh dlm choir masa tuh). Sekali on the day itself, baru perasan makpak punyelah ramai dpn dia. Lagu yg dia nyanyi dr sekolah ke umah, dlm keta, luar keta, masa hari tuh mcm xterkeluar pun dr mulut dia. Nmpk kumat kamit mulut gitu je sambil mata meliar tgk org. Syg gambar yg diambil telah hilang bersama2 hp Abahnye yg kena curi last few wks. Klu idak bleh compare his faces.
 
And masa Grad Ceremony Nov lepas, can really see the differences. Lucky me dpt snap gamba dia senyum kudus gitu on stage. Hehehe. Cheeky smile!. Mmg xreti dok diam. Kejap dia cuit kwn sebelah. Kejap dia cuit kwn depan. Kejap berborak. Nmpk dia mmg tidak duduk diam masa tuh. Oh Umar.
 
Apepun, seronok tgk dia seronok hari tuh. Hepi je mukanya. Will upload suara dia nyanyi lagu mandarin later.
 
 
 
Advertisements

December 2, 2011 - Posted by | Uncategorized

4 Comments »

  1. wahhh!!! hebat2…cute miut muka umar time tu..k.ina dok blakang ek?
    ble plak hp abg apis kna curi??ohohooo

    Comment by Aida nuriezma | December 4, 2011 | Reply

  2. a’ah..seat blkg2..gambo pun ujung2 je..hehe..hp dia kena curi a day b4 ke melaka hari tuh..dia main futsal, ada org lain sonok geledah beg..kekwn lain pun kena curi gak..hampes betul pencuri itu

    Comment by websandroumar | December 4, 2011 | Reply

  3. hok alos la…xdok rezki..kiranya hp baru la g melaka hr tu ye..hehe…

    Comment by aida nuriezma | December 5, 2011 | Reply

    • sori m’ngah lmbt reply..bukan tepon baru pong..tepon lama gak..dia pkai 2tepon b4..so, bila satu da ilang, sib baik ada backup se lg..hehehe

      Comment by websandroumar | December 14, 2011 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: