i LUV u, u LUV me

he hearts donut

Umar le ni tgh sakan in love dgn donut. tiap2 hari request nak bawak bekal donut p school. ada dkt 2 minggu dah cintanye dia dgn donut nie.

so, da 2 kali aku prepare dough donut utk 2 minggu nie. setiap kali menguli, dpt 24 biji small n cute donut. sume aku frozenkn nk bg mudah keje pagi2 nk prepare bekal dia.

donut plak xmo yg bese2 tuh. mau yg atas nye ada choc rice. dia suka kutip2 mkn choc rice tu dulu then baru perabihkn the whole donut.

ada sekali, aku dip dlm white choc n tabur choc rice. dia mkn sebijik je sbb kata dia white choc xsedap. dia nk choc rice tu aje klu bleh. makanye aku prepare glazing byk2 terus. lepas goreng, glazekan n tabur choc rice. udah gitu yg dia suke, layankan aje. bila dia da jemu nnt, dia request lah menu lain pulok iyer.

cuma hari ni, sbb udah jemu aku prepare donut fesyen yg sama (aku yg jemu ek), aku bekalkan lain skek. out of 4 donuts, dua masih fesyen yg sama, glazing + chor rice. satu lagi, glazing + colourful sugar beads. dan yg last tuh, glazing + milo powder. kita tgk ptg nnt bekal dia kosong ke idak. klu kosong, he loves the new donut la kot. klu sebaliknye, better stick to yg bese je la kot.

April 7, 2011 Posted by | Uncategorized | 4 Comments