i LUV u, u LUV me

His 1st…p.a.s.s.p.o.r.t.p.h.o.t.o.

ok dik. berdiri atas bangku tuh.

pandang depan. pandang camera ni.

angkat skek muka.

tunduk skek.

*giggle* angkat skekkk je.

ok. done!

 

 

1st time bawak Umar pergi amek gamba pasport kat kedai semlm. Klu ikut kata Chor, “kita amek je sndiri then adjust to fit pasport size. pastu kita hantar je la print”. Ish! xbest la gituh. I want it to be in a proper way. Let d expert does it. (Padahal kat kdai gambar le ni pun, depa pkai the same digi camera yg comel tuh. Cuma they have blue background yg menampakkan gambar tu formal pasport pic je)

Ahhaaaiii. Anak aku da nk sekolah da. Da ada gambo pasport sndiri daa…..

Advertisements

December 14, 2010 - Posted by | Uncategorized

4 Comments »

  1. alahai skemanya.. rambut belah tepi ke tu?.. hehe..mesti skolah rendah nnt jadi pustakawan..

    Comment by pakngahnye | December 15, 2010 | Reply

  2. hahaha..pustakawan tuh..hahaha

    Umar le ni lps mandi rambut sikat sndiri tau. tp sume rambut tuju ke dpn je. kekeke..rambut dlm gamba tuh ummie yg adjust kasik ke tepi. ensem la skek.

    lps dia dpt hardcopy gamba hr tuh, dia tanya, “Along hensem x,ummie?”..wajib jwb hensem. klu x, ngamuk dia. hahaha

    Comment by websandroumar | December 15, 2010 | Reply

  3. haha… tp skali pndang macam muka farhan je..

    Comment by pakngahnye | December 15, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: