i LUV u, u LUV me

Tahun Baru

semlm aku n chor ke RSK utk register Umar. cam xpercaya plak yang hero sepet kami ni da nk masuk sekolah thn depan. xsmpi sebulan pun lagi. dia mmg excited. makpak dia pun excited gak tp dlm hati aku ni ada jugak risau bila pkkan mcmana la Umar bila ke sekolah nnt.

boleh ke dia adapt ngan kawan2 baru?

nak ke dia buat sume aktiviti dlm kelas?

camne dia bila da bersekolah ni?

bila Umar da ke sekolah nnt, Ali akan duduk sorg2 di rumah pengasuhnye. Umar plak akan stay smpi ptg kat sekolah.

ok ke pulak Ali tanpa Along dia kat umah Mak nnt?

xmelalak ke dia bila tgk Along dihntr ke sekolah sdgkan dia dihntr ke umah Mak?

aduhaiii..masuk thn baru nnt..mcm2 cerita baru bakal kami lalui..harap2 semuanye dipermudahkanlah oleh-Nya

Aminnn


Advertisements

December 12, 2010 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: