i LUV u, u LUV me

s.watch

jam yg dibeli pd tahun 2003 gitu da mula bernyawa blk.

tali leather ori. pakai secara lasak sejak dibeli. bila tali da mula lunyai, bateri semakin weak, b pulak bg hadiah jam yg lebih feminin, jam ni aku tolak tepi. tersadai. tp bilamana jam yg feminin tu xjupe2 sbb ali main ntah campak ke mana 2 hari yg lepas, terpksa reconsider the idea of wearing it again.selama ni tersadai gitu je atas drawer. berhabuk.

bawa ke butiknye td utk ditukar tali dan bateri, adik tu tanya guard pd jam beli kat mana? ku tanya kenapa. katanye guard mcm yg aku punye da lama xjual. ramai yg mencari katanya lg. wah! kembang hati rsnye sbb aku memiliki something yg org cari2. & semmgnye org2 tu xkan jupe dah sbb da off market.

hehehe.

abih tukar tali. abih tukar jam. duit bertukar tgn. resit dan baki juga bertukar tangan. aku terus gerak pergi. adik tu panggil, “akak, tali lama ni..”, sambil menunjuk bungkusan kecil yg dia da balut cantik.

“xpelah dik. buangkan aje.”

“xnak simpan kat umah? buat kenangan peribadi ke?”

“hah? xpelah, da lusuh bena tali tuh”

“ook”, sambil muka dia tersenyum kelat..kekeke

agaknye ni lah 1st time kot dia jupe customer yg xappreciate brg2 jam tu eh?

ntah..aku rasa wajar la kot dibuang aje tali tuh, kan?

July 13, 2010 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: