i LUV u, u LUV me

Lalalitamplom

Anak bujang yg sorg ni da ada drama feveret selain kartun.

Drama Bujang Sepah. Kol 1030 mlm setiap rabu. Kalu dia xngantuk lg time tuh, mmg dia akan layan citer ni smpi abih.

Cam mlm td, Chor masuk tido awal sbb katanye nk bgn awal pg sok nk layan bola (sudahnye? kol 530 br nak bangkit. hahaha). Aku pun bajet nk masuk tido jugaklah since mata pun da ala2 nk terkatup.

“Long, jomlah masuk tido. Ummie da ngantuk nie”

“Along xnak tido lg. Along nk tgk citer nie. Ummie temanlah”, mmg semangat betul dia bgn duduk elok je atas sofa bila citer Sepah nie mula. Sebelum tu punyelah mata da kuyu bagai, siap terbaring elok je atas sofa tuh. Bleh gelak2 lg bila ada part lawak.

“Oklah. Along tgk dulu smpi abih. Da abih nnt kejut ummie.”

“Ok”

Aku terus tido je dpn tv. Tak lama lps tuh…

“Ummie, ummie, along da tutup tv. latalitamplom da abih”, siap tunjuk kt aku dia tekan2 remote ctrl tuh.

Waahh, mmg betullah anak bujang ku ini. kol 1130 baru dia kejut aku. Mmg tarak tipu punye dia melayan citer Sepah nie.

March 11, 2010 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: