i LUV u, u LUV me

nak HUG

p1150871

*pic info: UMARmurshid baru smpi dr umah pengasuh. since Chor p amek dia ngan motor ari tuh, he has to wear sweater yg ku sndiri ter-realized melalui gambar ini, sudah ketat n kecil 4 him. poor him* 

 

one fine evening. d blakang rumah. d tepi ampaian.

 

ummie, nak hug”

aku pun tunduk la dpn dia n depakn tgn cam bese, “bukan! nak hug tu“, sambil tunjuk2 pd something.

laaa. kata nk hug ummie td”

“bukan! nak hug tuh”

puas aku pk amende la yg dia nak hug sesgt nie.

ook.

ku segera paham hug apenye bila dia tarik kain baju kat tgn aku n hug sedayanye mcmana aku ‘peluk’ kain2 yg byk, yg aku angkat dr jemuran.

ceh.

nak hug kain2 tu jugak rupenye.

ish ish ish

March 2, 2009 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: