i LUV u, u LUV me

* pic taken while we were waiting 4 chor to get in the car. letih tau nunggu dia  abih bersembang kat kenduri kawen kwn dia di alor setaq nie. (nmpk bosa bona botol susu Umar dlm gambo ni eh?) *

+ + + + + + + +

pg td ketua bas bgtau yg tambang bas utk bulan dpn msh maintain pd rege asal. tmbang baru hanya mula berkuatkuasa pd bulan Ogos nnt. fuuuhhh. lega dgr announcement tu pg2 buta td.

le ni bas yg aku naik udah ramai bena passengernye. dulu byk tmpt 0. tp sejak minyak naik rege, berebut org pakat nk naik bas. mmg kenaikan minyak kali ni sgt2 meninggalkan kesan. klu diikutkan, pas bas da abih tp masih ramai yg sanggup gamble naik gak pepg tu. kot ada 0, ada la seat utk depa duduk. klu idak, berdiri la atau duduk saje di tangga bas smpi di putrajaya.

aku tetap byr penuh utk amek pas bas w/pun setiap bulan tu xpenah full hari2 keje naik bas pun. at least dlm sebulan tuh, ada lah 2 minggu aku keje luar. tp xpe, at least aku ada seat tetap. xperlu nk gamble2. biarlah ongkos kuar lebih skek. janji keselesaan pegi blk keje tu ada. naik bas pegi keje, duduk je tido. naik bas blk keje, duduk je tido. hehehehe. sng gini.

[ gambo kt ats tu mmg xde kaitan ngan n3 ari nie. saje je nk letak gak buat memeriahkan suasana. 😉 ]

June 25, 2008 - Posted by | Uncategorized

3 Comments »

  1. ala tomeinye the mummy and umar…:)

    umar senyum ada rupa u sikit2 dak?…

    Comment by myhoneybear | June 27, 2008 | Reply

  2. iyer?…hoyyeee..hoyyee..

    tp character dia byk ikut abah dia..

    p/s: lamaaaa da rsnye xbaca yrs..kena tunggu blk umah my parents la br bleh baca citer u n alya..

    Comment by SPIweb | June 27, 2008 | Reply

  3. amboi… budak kecik tu mesti nk kata “kita minum dulu!”

    Comment by Pak Ngahnya | June 27, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: