i LUV u, u LUV me

* pic taken while we were waiting 4 chor to get in the car. letih tau nunggu dia  abih bersembang kat kenduri kawen kwn dia di alor setaq nie. (nmpk bosa bona botol susu Umar dlm gambo ni eh?) *

+ + + + + + + +

pg td ketua bas bgtau yg tambang bas utk bulan dpn msh maintain pd rege asal. tmbang baru hanya mula berkuatkuasa pd bulan Ogos nnt. fuuuhhh. lega dgr announcement tu pg2 buta td.

le ni bas yg aku naik udah ramai bena passengernye. dulu byk tmpt 0. tp sejak minyak naik rege, berebut org pakat nk naik bas. mmg kenaikan minyak kali ni sgt2 meninggalkan kesan. klu diikutkan, pas bas da abih tp masih ramai yg sanggup gamble naik gak pepg tu. kot ada 0, ada la seat utk depa duduk. klu idak, berdiri la atau duduk saje di tangga bas smpi di putrajaya.

aku tetap byr penuh utk amek pas bas w/pun setiap bulan tu xpenah full hari2 keje naik bas pun. at least dlm sebulan tuh, ada lah 2 minggu aku keje luar. tp xpe, at least aku ada seat tetap. xperlu nk gamble2. biarlah ongkos kuar lebih skek. janji keselesaan pegi blk keje tu ada. naik bas pegi keje, duduk je tido. naik bas blk keje, duduk je tido. hehehehe. sng gini.

[ gambo kt ats tu mmg xde kaitan ngan n3 ari nie. saje je nk letak gak buat memeriahkan suasana. 😉 ]

June 25, 2008 Posted by | Uncategorized | 3 Comments