i LUV u, u LUV me

Lenanye dia…

collage45.jpg

semlm, tertido nyenyak dlm bas. itupun terjaga sbb org sebelah cuit aku mntk laluan utk turun. konfiden masa terjaga tu nk sms chor btau yg aku da smpi tol. pndg2 tepi, bukan dkt tol rupenye. nun da smpi terminal. haiyaaaaa! camne leh terlepas nie. xpenah selama naik bas p blk keje ni leh terlena gini skali.

letih agaknye. al-maklum semlm baru mula berpuasa semula. ciiittt.

terpksa call chor mntk amek aku jauh ke dpn dr tmpt bese. sian umar terpksa menunggu lama umminye ini.

smpi umah lewat 20 minit drpd bese. since da janji dgn chor nk buat pizza utk berbuka. segeralah bersilat di dapo bila da smpi tuh. sib baik ngam2 seminit b4 msk waktu, pizza siap. tp tu jer lah juadah kami semlm. pengat ubi yg dirancang terpksa postpone ke ari nie. harapnye xlena tido sgt mcm semlm.

+ + + + + +

umar skrg ni suka sgt mntk org pangku dia di riba bila kami tgh mkn. kacau betul!

silap aku jugak gatal ribakan dia masa bersahur sebelum nie. skali da buat gituh, selamanye lah kena layan. plan to buy high chair for him tp rasa2 cam xworth it plak. sbb so far klu ke mana2 mmg xmahunye dia duduk dlm tuh. riba chor atau riba aku jugak yg dia nak.

ehmmm…

September 26, 2007 - Posted by | Uncategorized

2 Comments »

  1. hallu hasz.. ko sihat? comel jer si umar nih… selamat ler menghadapi cabaran2 until umar besar sket yer.. time dia skrg ni mmg time tgh hot tuh..
    time tak reti dok diam…

    isk.. cemana bley tertido tuh.. by the way, ko kije kat maner? on the way balik umah kat maner? ūüėÄ

    high chair? ko nak ker? aku ader 1 high chair yg until now menjadi perhiasan di rumah ku.. anak2 aku dah besar, tanak dah dok dlm tuh.. kot berminat bley ler nak discuss.. hehehe

    adios & take care..

    Comment by intansue | September 26, 2007 | Reply

  2. hehehe…olaaaaa intan..

    sihat alhamdulillah..hahaha..ni tgh dicabar dgn hebatnye dek umar la nie..klu nk aman tenteram tunggu dia tido jer la..klu dak..satu rumah jd caca merba..

    fyi, aku keje putrajaya..tp duduk sban..ari2 ulang alik ngan bas..kdg2 je drive..ikut mood..:)

    high chair tu mmg klu ikut dr dulu lg nk belinye..tp hb xbape setuju sbb umar ni mmg dah sahih bona xmo duduk situ..hi-chair ni ko nk tolak eh..bape agak2?

    u too take care aa..;)

    Comment by websandroumar | September 26, 2007 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: