i LUV u, u LUV me

collage31.jpg*umar +  nenek di bukit merah*

gara2 umar xmo tido semlm, lnsg aku ngan chor memsg lewat ke opis pg nie. yg chor plak, alat keje ukur dia leh tertinggal kat tepi pagar. padahal da angkat kuar umah tuh. tinggal nk msk kan dlm kete jer tuh. isk isk isk. nk jd citer, ye dak? xdapek la aku nk titun2 dlm bas pg nie. in fact kena jegil mata utk speeding so that xsmpi lewat bona kat opis. huiiii.

& esok, aku kena cuti. sbb adik kpd pengasuh tu nk mai umah depa. so, depa kena entertain that younger sis. ehmmm, masalahnye kata esok yg xdapek jaga umar tuh tp td chor btau yg pengasuh suh amek umar blk tghari ni gak. nk berkemas katanya. tu diaaa. sib baik la alat tertinggal, chor ada reason utk blk awal dr site ari ni. tu lah dia, nk jd citer kan?

aku bila dgr hal gini aa jd bengkek skek ngan kakak tuh. nak aje hati ni cr pengasuh baru. tp bila pk kesian kat umar sbb pepagi da nk kena pos ke umah org. aku pendamkn aje niat tuh. tp nk xnak, still i got no choice. pengasuh tu xmo jaga umar da next yr. anak2 dia nk sekolah katanye. ehmmm, ntah aa. mmg kena standby ngan pengasuh baru gak nie.

June 20, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment