i LUV u, u LUV me

pengasuh umar btau kat aku semlm yg umar ada jatuh terlentang. xdan aku nk tanya lg, kakak tu xplain lg. “dia paut sofa then berdiri sndiri. xdan akak nk pegang dia da jatuh. meraung la lps tuh.” terkejut gak aku sbb xsangka umar da smpi stage nk berdiri sndiri tuh. sebelum ni nmpk dia testing bontot nk duduk jer.

but looking at him hepi & ceria cam bese jer, it lessen my worry. plus bila cek kepala xde benjol2, i tell myself that umar fell on his toto kot. klu direct ats lantai, surely benjol tu ada kan? aku xtanya pun la masa jatuh tu ada toto ke idak. aku agak sndiri jer sbb aku takut nk dgr jwpan kakak tuh. buatnye dia kata jatuh direct atas lantai. aduuuh. sure aku risau gegiler. so, nk avoid risau melampau. assume je la. bleh gituh? hapedaaa kan…

bila blk umah, aku btau chor psl umar nie. he didn’t believe it either. skali amek, subuh2 hari td, dia kerabat sendiri bantal2 yg aku susun kat katil tuh. senyum je la kami berdua. mmg sah la umar da ada skill  baru. duduk xbetul lg, da nk berdiri da. hamboiiii…

June 13, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment