i LUV u, u LUV me

collage12.jpgms nk bgn mandi pg td, Umar masih lena tidonye. elok2 aku on jer shower, dgr suara dia menjerit. ignore kan aje sbb hubby ada tido kat sebelah dia tuh. abih mandi, Umar masih merengek w/pun xkuat mcm memula td.

hubby kata dia terlanggar kepala Umar masa nk beralih bdn. dia sndiri terkejut sbb ingatkn line clear. hahaha. nilah padahnye klu dua2 jenis tido lasak.

Umar semakin nk menjangkau umo 3 bulan nie, tido dia semakin lasak. mmg persis hubby lagak dia. klu dulu, camne kita letak dia ats katil masa memula tido, camtu gak lah position dia bila terjaga nk nyusu. tp la ni, impossible. akan berpusing hampir 180 darjah. terpaksa aku bgn plak utk kembalikan dia ke posisi asal utk susukan dia. dgn selimut sume ntah ke mana. huiii.

Umar da xde selimut ke smpi kena rembat selimut ana utk dia?

uiikkk. pelik plak soklan hubby nie.  “rembat selimut?

ha la. ana carik2 selimut. tgk2 ada kat bdn dia.

selimut Umar ada kt bwh bdn dia. ntah bila dia alihkan selimut tu pun aku xtau. takutkn dia kesejukkan, aku terpaksa amek selimut hubby utk tutup bdn Umar. hubby pun pkai selimut kejap pastu da ke mana peginye. da rs sejuk sgt br nk mencarik selimut blk.

kdg2 risau tul aku biarkn Umar tido sebelah hubby. bila sama2 lasak nie, mcm2 bleh jd. MIL aku kata, berlawan dlm pejam. hahaha. Umar lebih kasihannye sbb member kecik nk compare ngan abahnye. nmpk gayanye, terpaksa asingkan Umar dr katil tido kami nmpknye. selamat utk sume pihak. kekekeke.

February 6, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment