i LUV u, u LUV me

collage8.jpgblk semlm. bukak fridge. terkejut tgk ada 2 botol EBM lg dlm tuh. seingat aku, b4 kuar opis pg semlm, aku pesan pd SIL, “nnt Na bg Umar susu dlm peti tu yea. abihkan yg botol ijau dulu

erkkk, ada kesilapan dlm ayat ke? SIL hanya abihkn yg botol ijau tu jer. yg kuning & pink dia tinggalkan. aduhaiii. ni mesti ke msg xsmpi.

so ari nie, b4 kuar rumah pg td, aku pesan lg, “Na abihkn SEMUA botol2 tu yea“. aku xemphasizekn botol mana. takut dia abihkn susu dlm botol tu jer. makanye, aku susun siap2 according to FIFO. mesti dia amek yg plg depan nye kan?

aku bila msk bab EBM ni mmg sensip skek. tertumpah ke ape ke yg menyebabkn kerugian pd nilai susu tuh mmg akan buat aku kiciwa. even klu Umar xmo abihkn pun aku da ralat sgt. cam last sunday. mmg nangis sungguh2 lapar. makanye aku kuarkn satu botol. thaw for a while b4 bg kat dia. xbg direct sbb ms tuh aku ngan hubby mmg da nk kuar umah. was plan to leave him ngan atuk & neneknye. elok2 minum xsmpi 2oz, member da lelap atas riba atuknye. ms tu aku redha je la memandangkn dia da tido.

xsmpi setgh jam, dia jaga blk. since he was awoke, cpt2 aku suakan botol tu kat dia. mmg ms tuh aku berhajat benar agar dia dpt abih kn balance susu tu. alhamdulillah, dia abihkn jugak. agaknye perut da kenyang betul. dgn sukati je Umar bersembang & sengih2 lepas tuh. aku ngan hubby kuar ngan sng ati tul lps tuh.

anak Ummie anak yg baik! hehehe.

January 25, 2007 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: