i LUV u, u LUV me

collage3.jpgari ni da ari ke 4 aku mula keje. seriusly aku rs jauh. jauh ngan Umar. masa aku kuar umah kol 630pg, dia da terjaga. dpt main2 sekejap je ngan dia. by the time aku smpi umah plak kol 615 ptg, dia da tido.nk tunggu dia bgn, kol 10 atau 11 mlm nnt la. by that time, aku plak da lalok. hanya pk utk BF dia kenyang2 so that he’ll cont sleeping & aku leh lelapkn mata dgn jayanye.

tugas mandikan Umar plak la ni, hubby yg take over. klu dulu, dia byk ngelat sbb dia tau aku ada utk mandikn Umar. tp kali ni sbb dia yg plg awal tiba umah, dia volunteer kan diri utk buat keje nie. aku xharapkan sgt pd SIL utk mandikn Umar sbb dia sndiri xkonfiden nk handle. Umar jenis susah nk duduk diam. so aku mntk SIL lapkan aje Umar waktu pg then ptgnye biar hubby aje yg mandikn.

sejak mula keje, aku notice yg aku dan Umar less communicate. aku da xleh BF Umar di siang hari. miss the touch of each other. i miss his googoogaga. i miss his smile yg meleret2. in fact, aku da xberpeluang nk mndikan dia. xberpeluang nk kena pancut ngan dia everytime aku geli2kan (urut) perut dia ngan minyak. huh. byk sgt yg aku da xleh nk buat. sumenye da pass pd org lain. huuuuuuuhhhhh. sadis tul rsnye.

ada org kata, jgn diambil kisah sgt ttg nie. pentingnye tenangkn hati bila kita tinggalkn anak. bukannye kita tinggalkn dia suka2. kita tinggalkn bersbb. & kita tinggalkn dia bukannye lama. during opis hrs jer. blaja2 la menghargai sume nie. itu kata org pd aku.

after all, kita masih lg ibu kpd anak tuh. kan Umar, kan? miss u a lot aa!

January 18, 2007 Posted by | Uncategorized | Leave a comment